Tuesday, July 17, 2012

Betreft Uw Nieuwe abn amro internet bankieren

If you receive below email, then do NOT click on the link. It is a fake mail.If you want to be sure, then just go to the website from ABN AMRO N.V.(Hack is working with a file on :

http://www.audittrust.com.sg/

in image directory: abn.php

Website owner is informed!

Update: Owner website remove files.
______________________________________________________________________________
Geachte ABN-Amro klant,Welkom op onze vernieuwde site voor het internetbankieren. In de afgelopen week zijn transacties die zijn gedaan via geld- en betaalautomaten, vertraagd verwerkt in uw bij- en afschrijvingen.
Hierdoor is de saldo informatie die gegeven wordt op Internet en Mobiel Bankieren niet altijd correct. Door de herstelprocedure kan er een transactie met een foutief bedrag of dubbel afgeschreven zijn.
Uw saldo wordt zo spoedig mogelijk bijgewerkt.Ook zijn wij gestart met een aantal nieuwe veiligheidsmaatregelen.Wij verzoeken u eenmalig in te loggen om uw gegevens te controleren en indien nodig te wijzigen. Dit is voor uw eigen veiligheid. Zo kunnen wij ook uw veiligheid online verbeteren. Hierna wordt er binnen 48u telefonisch contact met u opgenomen om uw gegevens verder te beveiligen.Download hier om onze website te bezoeken.N.B. Let er bij het invullen van uw gegevens op dat het slotje weergeven wordt, u kunt nepmail herkennen aan spellings fouten. Binnen 48 uur zal u een telefoontje ontvangen van de abn amro klantenservice. Bedankt voor uw medewerking.Met vriendelijke groet. ABN AMRO N.V. Gustav Mahlerlaan 10 1082 PP AmsterdamTel:0900-0024www.abnamro.nl