Monday, January 28, 2013

ING Betalen

Hello all, If you receive one of the below DUTCH email, then do NOT click on the link, it is going to an hacked Wordpress website:

kcypa.net /wp-content/uploads/ 2013 /ingm.nl/Zakelijk.html

Mail link number 2 is going to:

www. yourhealthtalk .org/ wp-content /ingm.nl/Zakelijk.html

 As you can see, both on the same place in the Wordpress content.


If you receive similar, then talk about it on our FORUM, the more people talk about it the better!

Thanks,

SpamEmailNews.com
ING Bank NetherlandsAlert; Om veiligheidsredenen moet uw betaalrekening zo spoedig mogelijk worden bijgewerkt,als u geen gebruikt maakt van de update wordt de toegang tot uw ING internetbankieren geblokkeerd.Klik op het onderstaande link voor de update. Inloggen Mijn ING (Link removed)Mail number 2:Geachte klant,

De ING Bank is op dit moment bezig met technische werkzaamheden op de afdeling internet bankieren.Deze afdeling is bezig met het installeren van een nieuwe software voor u internetbankieren. Met deze dienst willen wij van de ING Bank het internetbankieren voor u spamvrij maken en ook extra beveiligen zoals tegen internetfraude.

Om van deze dienst gebruik te kunnen maken adviseren wij u om onderstaande link aan te klikken en de gevraagde informatie in te vullen.


Inloggen Mijn ING (Link removed)
Na het invullen van de gevraagde informatie word u internetbankieren automatisch geupdate met de nieuwe software. Wanneer u dit eenmaal heeft gedaan word u telefonisch benaderd door een van de medewerkers van de ING Bank afdeling internetbankieren om de software volledig te installeren. Vergeet niet dat ING Bank waarde hecht aan uw veiligheid en bescherming. Hartelijk dank voor uw tijd en medewerking.
Hoogachtend,

Klantenservice,

2013 ING Bank Nederlands.